Termelői reggeli

Reggeli szolgáltatás

Partnerünk, a Róka és Mackó Barátkozó segítségével a helyi termelők legfinomabb portékáiból összeállított termelői reggelit rendelhettek, amit ők egészen a VillaBalin küszöbéig szállítanak nektek. Ha boltba menés helyett szívesen kipróbálnátok a kézműves finomságokat, ide kattintva tudjátok megrendelni: termelői reggeli - Róka és Mackó étel és ital (rokaesmacko.hu)

Kérdés esetén, vagy ha inkább telefonon adnátok le a rendelést, ezen a 2 számon biztosan eléritek őket:
🦊Molnár András +36305399615
🐻 Herjeczki Balázs +36303358333

békészentandrási szállás reggelivel

MI VAN A REGGELI PAKKBAN?

Az alábbi finomságok biztosan lesznek a szezonnak megfelelő variációban:


🥖 frissen sütött, kovászos pékár
🍶 házi vaj
🍖 vékonyra szeletelt, érlelt sonka
🧀 termelői sajtvariációk
🍖 házi kolbász
🍎 100%-os termelői gyümölcslé
🥦 zöldség chutney
🍊 házi gyümölcslekvár
🫑 friss idényzöldségek vagy savanyított zöldségek
békészentandrási reggeli róka és mackó

ÁRAK, SPECIÁLIS ÉTREND, CHAMPAGNE REGGELI MELLÉ

A 6 felnőtt részére bőséges reggelit biztosító alap pakk ára 19.500 Ft/doboz (3.250 Ft/fő) Ennél nagyobb pakkot természetesen kérhettek, és ez esetben csak írjátok be a megrendelő űrlapba, hogy például 9 vagy 12 fő részére szeretnétek reggelit. A speciális kérés ablakba pedig az olyan kéréseket tudjátok feltüntetni, ha van a csapatban glutén- vagy laktózérzékeny személy, ha a gyerekeknek kértek kakaós vagy fahéjas csigát, vagy ha megadnátok a módját, és egy palack pezsgő is jól esne a reggeli mellé.

A reggeliket hétfőtől vasárnapig minden reggel az általatok vágyott időpontban szállítják ki nektek, fizetni pedig akár távozáskor is tudtok készpénzben és kártyával egyaránt.

Jó étvágyat!